Hlavní obsah
Článek

Publicistický pořad 168 hodin podle informací Super.cz končí. Vedení České televize tím jistě potěší nejednoho politika, kterého si tvůrci v čele s Norou Fridrichovou (46) vzali v minulosti na paškál, jeho moderátorku však o poznání méně.

Skončit má po prázdninách, Fridrichová se to měla dozvědět včera (ve středu). Informaci Super.cz potvrdil zdroj z ČT.

Kolem pořadu 168 hodin bylo vždy hodně živo, tvůrci se rozhodně nebáli ani třaskavých témat. Jeho moderátorka a spolutvůrkyně se přitom v poslední době stala aktérkou jednoho takového. Na přetřes se znovu dostaly její spory s bývalým kolegou Markem Wollnerem, které začaly v poslední době zase nabírat na obrátkách.

Někdejší šéf Reportérů ČT v minulosti čelil obvinění z obtěžování žen a bossingu vůči svým podřízeným, což se nakonec neprokázalo. Zdálo se, že celá věc je uzavřena, když se na veřejnost dostal protokol s výpověďmi osob, které proti Wollnerovi svědčily. Jednou z nich je právě Fridrichová, která sama čelila obvinění ze šikany podřízených. Ani v jejím případě se nic neprokázalo.

Přesto podle informací Super.cz už se zmíněným formátem chlebodárci Fridrichové od září nepočítají. S dotazem na údajný konec 168 hodin jsme se samozřejmě obrátili i na samotnou moderátorku. Bohužel zatím bez úspěchu. Mobilní telefon sice zvonil, paní Nora jej ale nezvedla. Zaneprázdněna byla i tisková mluvčí Vendula Krejčová, která telefon pro změnu vytípla.

Další články

Načítám