Hlavní obsah
Článek

První vyřazovací kolo StarDance přináší pokaždé hodně emocí. Po měsících náročných tréninků zkrátka žádný pár nechce vypadnout jako první. Černého Petra si v letošní řadě vytáhl zpěvák Ondřej Ruml (43). V prvním nevyřazovacím kole mu to porota „dala sežrat“ za jive, v druhém sice pochválila povedený valčík, ale hlasy diváků poslaly sympatického zpěváka domů.

Po vyřazení ukápla slza i Rumlově tanečnici Andree Třeštikové, která ve StarDance tančila už v osmé řadě. S hercem Romanem Zachem (51) to dotáhla až na krásné čtvrté místo. Někdejší mistryně ČR ve standardních tancích to nyní možná až nepochopitelně schytává od diváků, kteří z vypadnutí Rumla často viní přímo ji. Ne snad že by Rumla nenaučila tančit, Třeštiková naopak patří k vynikajícím lektorkám tance, což potvrdil i samotný zpěvák, divákům se ale nelíbilo, jak tanečnice navenek působila. A výraz hraje obrovskou roli i v profesionálních soutěžích, natož v zábavném pořadu.

První rozhovor Ondřeje Rumla a Andrey Třeštikové po vyřazení ze StarDance

Dle nich nevyjadřovala emoce a moc se nesmála, což mohlo páru ubrat sympatie. Lidé v diskusích na sociálních sítích si vůbec nebrali servítky.

„Škoda, že partnerka se tvářila otráveně už od konce tance,“ zaznělo na sociální síti StarDance. „Tančili krásně, ale po skončení tance mě zarážel ten otrávený pohled. Furt je v televizi a není zrovna hezké se na takové pohledy koukat,“ stálo v komentářích.

„Zatancováno nádherně a patřili mezi moje favority, co se tance týče. Bohužel jak bylo zmíněno minulý týden, jde i o sympatie,“ psalo se jinde. Další diváci si nebrali servítky: „Byla jak ledová královna, Ondru miluju, škoda,“ okomentovala výsledek jedna z dam.

Padala i slova o „studeném čumáku“,  „kyselém zelí“, diváci psali, že je moc „zamračená“ a „upjatá“. „Bylo to o diváckém hlasování a o sympatiích a tahle paní sympatická nebyla,“ shrnul své dojmy stručně a jasně další divák.

Samotný Ruml byl po svém konci v soutěži pochopitelně velmi smutný. „Mám ošklivé pocity, bolí to, vzalo mi to vítr z plachet, těšil jsem se, že se probojujeme o trochu dál. Po posledním hodnocení poroty jsem si byl jistej, že asi půjdeme my, čekal jsem malinko vyšší hodnocení, vzhledem k tomu, co nám řekli,“ řekl Super.cz.

Později na sociální síti děkoval fanouškům za podporu. „Děkujeme ze srdce všem, co nám drželi palce a posílali hlasy. Je mi moc líto, že jsme nepostoupili. Celou noc to ve mně doznívalo a stále doznívá. Chtěl bych toho tolik napsat, ale nechám to chvilku vychladnout. Těch myšlenek je tolik… Potřebuju na chvilku úplně vypnout a nic neřešit. Stále nám od vás chodí nesmírně milé vzkazy a komentáře, na které nestíhám odpovídat. Snad se k tomu dostanu. Děkujeme ze srdce,“ děkoval těm, kteří jim místo hejtů poslali milá slova.

Měla podle vás vliv na vypadnutí Ondřeje Rumla jeho tanečnice?
Ano, sympatie určitě hrály roli
81,7 %
Ne, je to vynikající tanečnice, nemohla za to
18,3 %
Celkem hlasovalo 7275 čtenářů.
7
fotek

Další články

Načítám