Hlavní obsah
Článek

Uspěje v zahraničí mimořádně populární game show Zrádci u českých diváků? To se brzy ukáže. Formát startuje v neděli na Primě. Oč jde?

Princip hry je jednoduchý. Skupiny soutěžících plní denní úkoly, ale zásadní je, že každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a ze hry ho vyloučit. „Umění dobře promyšleného podvodu vás za zdmi tohoto hradu může dostat setsakramentsky daleko. Tohle je hra, ve které hlavní roli hrají taktika a šikovnost, ale taky lest a zrada,“ říká Vojta. Diváci na rozdíl od aktérů vědí, kdo je zrádce.

Hra se natáčela na hradě Křivoklát, což samozřejmě byla velmi nákladná položka celé produkce. Pronájem hradu stál sto tisíc na den, točilo se 13 dní, dohromady tedy 1,3 milionu.

Moderátorem a průvodcem je herec Vojtěch Kotek. „Líbí se mi celý ten set-up, takže se těším a jsem zvědavý, co se vlastně stane. Je to hra, kterou tam ty lidi musí hrát. Musí ji hrát dobře a musí být chytří na to, aby ji hráli dobře. Mě strašně baví se koukat na chytré lidi, jak něco hrají, takže je to velmi vzrušující,“ říká Kotek.

V psychologické hře se na začátku objeví celkem 24 soutěžících, mezi nimi také Andrea Bezděková či Jan Tuna. Pořad poběží od 22. září.

Další články

Načítám