Hlavní obsah
Článek

Paní Iva z Rumburku se rozhodla prosadit v show Česko Slovensko má talent. A stejně jako celá řada jiných soutěžících vsadila na to, že největší talent má jako zpěvačka. Vybrala si píseň od hitmakera Michala Davida Vidím tě všude.

Prodavačky kolagenu se porotce Jakub Prachař (41) nejprve zeptal, zda má Michala Davida (64) opravdu ráda. Odpověď ho ihned odzbrojila. „Ne, já miluji Leoše Mareše, a je to venku,“ odpověděla Iva svým tenkým hláskem. A protože Leoš (48)seděl v porotě, měla jistotu, že ji nepotopí. „Já vás taky miluju,“ hned jí mile odpověděl Leoš.

Se zpíváním to ale nakonec bylo hodně špatné. Falešný zpěv rval uši hlavně profesionální zpěvačce Martě Jandové (50), která se společně s Jarem Slávikem (50) rychle sápala po bzučáku.

Přidala se i slovenská zpěvačka Mária Čírová (35) a osud sympatické prodavačky byl zpečetěn, ač se Leoš Mareš „bzučákového“ šílenství nezúčastnil, protože nechtěl ublížit své obdivovatelce. Paní Iva má ale sebevědomí na rozdávání. Později totiž prozradila, že kritiku poroty nechápe, protože má přece „milej tenkej hlas“. Na ukázku pátečního Talentu se podívejte ve videu.

5
fotek

Další články

Načítám