Hlavní obsah
Článek

Pokud je v Love Islandu pár, který míří za absolutní výhrou, tak je to KristiTrabo. Jde znát, že si výborně rozumí, a to nejen na kamarádské úrovni. Dokonce diváci vidí, že tento pár zřejmě bude budovat lásku i v realitě.

Na sociálních sítích se ovšem mezitím objevily divoké spekulace a někteří fanoušci mluví o podvodu. Kristi a Trabo se totiž znají už několik let, od doby, kdy spolu natáčeli videoklip. A právě tento fakt přijde většině divákům nespravedlivý. Přesto je možné, že se tehdy potkali jen jednou a mohli spolu stihnout prohodit jen pár vět.

„Nevím proč, ale úplně mi to zkazilo pohled na ten vztah a celý Love Island,“ napsala jedna z divaček. „Tohle je velký přestřel. V Love Islandu dělají, jak se neznají. Určitě to dělají pro výhru,“ uvedla další.

„Třeba se poznali na natáčení klipu a pak na sebe zapomněli,“ podotkl divák. „Hlavně netvrďte, že si ji nepamatuje. Když se tak holka začne smát, tak neexistuje možnost, že si ji člověk nezapamatuje. Ven oba,“ upozornil fanoušek reality show. „Tahle soutěž se stává docela podvodem. Měli aspoň říct, že se znají,“ shodují se někteří lidé.

Co si myslíte vy?
Měli by je z Love Islandu vyřadit. Není to fér.
82,2 %
Věřím, že k sobě chovají skutečné city a zaslouží si dál působit v Love Islandu.
17,8 %
Celkem hlasovalo 5832 čtenářů.

Další články

Načítám