Hlavní obsah
Článek

Není pochyb o tom, že návrat Patricie Pagáčové (35) do Ulice zafungoval na jedničku. Jako by unavené diváky polili živou vodou. A dožadují se dalších jmen. Volají například po comebacku jejího seriálového bratra Matěje, kterého ztvárnil Jakub Štáfek (34).

„Pro mě je ten návrat po pěti letech především velká nostalgie, přece jen jsem v Ulici strávila čtrnáct let. Přijde mi, jako by se nic nezměnilo, jsou tady stejní lidé, stejné tváře, je to, jako bych se vrátila domů,“ raduje se herečka, kterou diváci v seriálu prakticky viděli dospívat.

„Mohla by se vrátit na stálo a taky Matěj. To byla ještě pohodová Ulice. Udělala bych změnu, rodina Klímových pryč a Jordánů zpět,“ poradila tvůrcům divačka Milena. Ocenila by i návrat již zmiňovaného Štáfka (34). Není rozhodně sama. „Tereza a Matěj, nejlepší a nezapomenutelná sourozenecká parta,“ vyznala se Adrianka.

„Super! Je mladá, krásná a talentovaná. Pozitivní člověk. Moc hezky se mi na ni kouká. Hraje už od mala a je to vidět, že je zkušená herečka. Palec nahoru,“ doplnila Štěpánka.

„Kdyby tam zůstala. A ještě nějaké starší postavy zpátky. Teď už se na to vůbec nedívám, ale dřív ano a ráda. Poslední roky už mě to nějak neoslovovalo. Už si u toho člověk neodpočinul. Bývalo to takové na odpočinek, pohoda,“ poznamenala Anna.

„Mělo by jich být více. Aspoň by se udělal takový čerstvý vzduch. Seriál mám ráda, ale je to jak leklá ryba, co plave ve vaně. Chtělo by to trošku oprášit,“ přidala se Radka.

Pro všechny, kdo oslavují návrat Terezy Jordánové, máme možná dobrou zprávu. Tvůrci její návrat sice oficiálně nepotvrdili, ale ani nevyvrátili. Rozhodně tak nic není ztraceno!

„Blížící se 20. sezona, která vypukne po prázdninách, bude ve znamení nových postav, ale i velkých návratů. Nechceme moc prozrazovat, ale bude to fakt pecka,“ řekla nám PR koordinátorka Ulice Lucie Urbánková.

Další články

Načítám