Hlavní obsah
Článek

Gerard ButlerJessica Biel představují hlavní hereckou dvojici komedie se sportovním nádechem Chlap na roztrhání. Během natáčení se šuškalo, že spolu mají reálný poměr. Co na tom bylo pravdy, se asi nikdy nedozvíme, ale znáte to - na každém šprochu…

Romanticky laděný příběh Chlap na roztrhání se točí kolem bývalého profesionálního fotbalisty (Gerard Butler), jehož kariéra už má nejlepší časy za sebou. Snaží se proto najít nový životní směr, smysl života. George se proto přestěhuje do malého městečka ve Virginii, aby byl blíž svému malému synovi Lewisovi a své bývalé ženě Stacie (Jessica Biel).

Během své našlápnuté kariéry na ně totiž neměl moc času. Pomalu se tak snaží napravit nejen to, že nebyl zrovna nejvzornějším tátou a manželem, ale i fakt, že jeho minulost má na kontě řadu skandálů, nejeden bujarý večírek a hlavně spousty žen. Ostatně i proto má status rozvedený.

Středem pozornosti

Georgeova nová trenérská role přitahuje pozornost místních fotbalových maminek. Jedna druhou předhání, kdo nového krasavce urve pro sebe. Neřízené maminky hraje ansámbl talentovaných hereček včetně Umy Thurman, Catherine Zeta-Jones a Judy Greer, takže George má opravdu z čeho vybírat. Krásné ženy vnášejí do jeho života sice velké vzrušení, ale i velký chaos. Neposedným maminkám se ale jen těžko odolává… George si však čím dál více uvědomuje, že svým nezodpovědným chováním by mohl navždy ztratit svého milovaného syna. Zvládne to? A dokáže znovu navázat kontakt i se svou dávnou láskou, která má již nového přítele? Jak dopadne druhá šance na opravdovou rodinu? Sledujte americkou sportovní komedii Chlap na roztrhání v pátek 14. června od 20:10 na Televizi Seznam.

Měli spolu poměr?

V době natáčení, v roce 2012, prošla médii zpráva o románku mezi Gerardem Butlerem a Jessikou Biel. Oba ale fámu dodnes popírají a nikdy se k ničemu nepřiznali. Jessica Biel se ostatně v říjnu téhož roku provdala za jednoho z nejúspěšnějších amerických herců a zpěváků Justina Timberlakea. Jejich honosná svatba v luxusním letovisku Borgo Egnazia v italské Apulii zaujala celý svět. Zdá se, že přestože tato dvojice, která spolu začala randit už v roce 2007, patří mezi nejsledovanější páry Hollywoodu, žádné větší trable nikdy neměla.

Na druhou stranu si své soukromí dodnes velmi střeží a poskytují jen pár rozhovorů ročně. Takže ať už to bylo jakkoliv, manželství jim nakonec klaplo. Dá se tedy říct, že oni dva, proti hrdinům filmu Chlap na roztrhání, zjistili, že ta největší životní vítězství přicházejí mimo hřiště. Gerard Butler je stále svobodný, nedávno se rozešel s nádhernou herečkou Morgan Brown.

Další články

Načítám