Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalista Petr Švancara má výzvy rád, a tak si s chutí vyzkoušel úplně novou profesi. Oblékl hasičskou uniformu! A to v nové reality show Těžká dřina, ve které si vybraný VIP host vyzkouší pozici zaměstnanců, jimž jejich pracovní náplň může závidět jen málokdo.

„Na začátku jsem měl radost. Teď jsem trošičku takovej už unavenej, ale složky jsou prostě v našich životech potřeba, máme je vedle sebe, kolikrát si to ani neuvědomujeme, ať jsou to policajti, hasiči nebo samozřejmě záchranka a doktoři. Tady tyhle lidi nám prostě pomáhají, takže si jich važme,“ svěřil se Petr po náročném natáčení.

A kdyby měl Petr porovnat profesi hasiče s fotbalistou? „Tak fotbalista pracuje na tom, aby byla kondice, aby byl šikovnej v tom, co dělá, ať už je to obránce, útočník, záložník nebo brankář. Musí být samozřejmě i nějakou formou zodpovědný za to, že je v tom kolektivu, a když to musím přirovnávat k těm hasičům, tak je to vlastně podobný. Opravdu je jeden na druhém závislý,“ nechal se slyšet Petr.

Podle prvních názorů ženského publika se ostatní divačky mohou těšit i na to, jak Petr vypadá v pracovním hasičském obleku. „V té uniformě je sexy,“ zní jedno z prvních hodnocení.

Další články

Načítám