Hlavní obsah
Článek

S nejrůznějšími reality show o přežití se v posledních letech doslova roztrhl pytel. U nás momentálně frčí Survivor, v zahraničí je k vidění pro změnu show Naked and Afraid, tedy Nazí a vystrašení.

Jak už název napovídá, v této soutěži o přežití jde opravdu do tuhého. Jeden muž a jedna žena jsou ponecháni napospas divočině. Nejenže nemají pití a jídlo, ale ani oblečení. V extrémních podmínkách je tak čekají nástrahy všeho druhu. Nahota soutěžícím přináší nečekané překážky.

Zvláště když si na vás smlsne parazit na místech, která máte běžně schovaná ve spodním prádle. Své o tom ví i soutěžící Sam Mouzer, který v show o přežití nakonec musel vyhledat pomoc zdravotníků.

Do penisu se mu totiž zakouslo klíště! Nejprve se sice pokusil klíště odstranit sám, ale nepovedlo se mu to. V divočině se tak Samovi ihned udělalo úzko. S krvežíznivým parazitem si sám nevěděl rady, a tak přišli na řadu zdravotníci, kteří mu klíště z penisu odstranili. O příjemnou záležitost se rozhodně nejednalo, o čemž svědčí i Samovy bolestné grimasy. Naháči v divočině to zkrátka nemají vůbec jednoduché.

Další články

Načítám