Hlavní obsah
Článek

Podle sázkových kanceláří je Oskar Hes (25) favoritem letošního ročníku StarDance. Na parketu během prvního večera zatančil se svou taneční partnerkou krásný waltz a talentem oslnil nejen porotu, ale i diváky.

Taneční vlohy bude mít oblíbený herec v genech. Jeho otcem byl choreograf Richard Hes (†50), který se v minulosti objevil v populární taneční soutěži jako porotce a založil taneční skupinu UNO. Maminka Marcela Karleszová je bývalou tanečnicí. A první večer StarDance si nenechala ujít.

Svým tancem ji syn dokonce dojal a po jeho vystoupení došlo i na slzy. „Geny nevyčůráš, slušně řečeno. Na Oskara jsem byla zvědavá, asi se od něj očekával slušný výkon. Mě nadchnul, má to v sobě, to je jasný,“ stálo v jednom z komentářů na sociální síti. „Oskar je vynikající. Připadá mně spíš jako profesionál,“ dodala k jeho tanci další z divaček.

Po konci večera Oskar Hes okamžitě zamířil za svou maminkou, která byla z výkonu syna a jeho kladného hodnocení dojatá. Podpořit herce přišla do publika StarDance také jeho přítelkyně, se kterou se po skončení přenosu fotil.

5
fotek

Další články

Načítám