Hlavní obsah
Článek

Ve středeční Výměně manželek bylo živo. Kristýna (23) odjela do sportovní rodiny v  České Třebové, která má šestiletou dceru a děti z předchozích vztahů. Čekal na ni náhradní manžel Vojta. Na druhé straně Eliška jela na sídliště do Tábora ke třem malým holčičkám s mladým tatínkem Tomášem (25).

Kristýna měla s Tomášem děti hodně brzy, mají dcery Viktorku (3), Adélku (5) a Bibianku (1). Maminkou se tak stala už coby osmnáctiletá, s Tomášem je od svých patnácti let.

Kristýna během Výměny pookřeje, Vojta se jí snaží vysvětlit, že by si měla najít čas také sama na sebe. Kristýna si tak zajde ke kadeřnici, změní barvu vlasů a s náhradním manželem dokonce navštíví posilovnu.

Náhradní manžel Vojta ji vezme i do společnosti a pomůže Kristýně vybrat vhodné oblečení, do nového domova totiž přijela jen v teplákách! Sama mu ale přizná, že pravidelně do fitka stejně chodit nebude, s manželem ostatně tráví většinu času jen doma s dětmi a trpí nadváhou.

Kristýna sice změnila barvu vlasů ze zrzavé na černou, po konci Výměny manželek to ale od svého muže schytá. „Tahle barva se mi nelíbí,“ vpálí jí a odmítá dát Kristýně pusu na přivítanou. A to byla voda na mlýn pro diváky, kteří o celé situaci hojně diskutovali. Díl vzbudil emoce už na Voyo a nyní i v televizi, kde měl premiéru.

„Jí to pak tak slušelo a on jí řekne, že to není hezké? Tak to je prostě blb,“ napsal jeden z diváků. „Tak proto paní vypadá, jak vypadá, kvůli jejímu blbci, a asi se mu neumí postavit,“ přidal se další.

„Mně jí bylo líto a moc, doma žádné zázemí, ještě jí tady ten šašek řekne, že barva se mu nelíbí. Myslím, že je to manipulátor, jak není po jeho,“ zamyslel se další divák. „Jako hustá výměna, chodit jen v teplákách, no nemám slov! Ale na jednu stranu mi jí bylo líto, na konci místo aby jí pochválil vlasy, tak řekne, že se mu to nelíbí, deb*l. Takového chlapa já mít, tak bych s ním nevydržela ani minutu,“ napsala pro změnu jedna z dam.

Související témata:

Další články

Načítám