Hlavní obsah
Článek

Tereza a Tomáš z Love Islandu čelí obří kritice. Mnozí fanoušci je nemohou vystát a jsou na ně alergičtí. I samotná moderátorka pořadu Zorka Hejdová ve svém videu s nadsázkou prohlásila, že se jí o páru dokonce zdála noční můra. Lavina hejtů se valí především právě na Terezu, které se nyní zastali její blízcí, kteří prosí o ohleduplnost a lidskost.

Právě tahle dvojice od začátku patřila mezi nejsilnější páry a horké adepty na vítězství. TerezaTomáš tvoří pár hned od prvního dne a od té chvíle představují nerozlučnou dvojku, která se od sebe nehne ani na krok – tedy kromě několika dní, kdy se Tomáš rozhodl dobrovolně opustit vilu, protože nezvládal neustálý dohled kamer. V ten moment ještě fanoušci volali po tom, aby se Tomáš do pořadu vrátil, ale krátce poté, co se tak stalo, to lidé přehodnotili.

Valná většina diváků nemůže Terezu s Tomášem vystát a téměř pod každým příspěvkem reality show na sociálních sítích apelují na produkci, aby pár vyloučila. Lidé jim jejich lásku nevěří a neustálé řeči o tom, jak moc jsou zamilovaní, nemohou už ani slyšet.

A po krk toho má i samotná moderátorka Zorka Hejdová (34), jak se nechala slyšet na svém instagramu. „Dostáváme se k tomu, že je tam brutální hejt na Terezu a Tomáše, hlavně na Terezu. To není nic, čeho by kdokoliv chtěl docílit. Vzniklo to na sítích a já to vlastně chápu, proč to vzniklo,“ spustila Zorka. „I mně se o ní zdál sen. Normálně se mi zdálo, že jsem je vyhodila z vily, že odešli od ohniště a že ona si mě normálně vyhledala a začala na mě křičet, že přece já jediná vím, že jsou real a jak jsou zamilovaní, a jak jsem to mohla udělat. Tohle se mi zdá po nocích, i když to byla trošku spíš noční můra,“ popsala s jistou nadsázkou.

Proti ostré kritice Terezy se ohradili její blízcí. Ti na sociálních sítích prosí o ohleduplnost a lidskost. „Ruku na srdce, hejtů už bylo dost, a nikdo si nezaslouží tolik kritiky. Byli bychom moc rádi a zároveň tímto prosíme diváky o trochu ohleduplnosti. Zkusme v sobě najít trochu více lidskosti a Terez a Tomovi dát šanci cítit se uvolněně ve vile, ale především i po účasti v LI. Každý z nás má právo na lásku, na emoce i na chyby,“ reagují.

4
fotky

Další články

Načítám