Hlavní obsah
Článek

I druhé kolo StarDance se na sociálních sítích hodně řešilo. Moderátorka Tereza Kostková (48) byla podle mnohých diváků královnou večera. Náramně jí to slušelo a byla radost se na ni dívat. To podle ohlasů bohužel nelze říct o kostýmech soutěžících. Pro ty lidé u obrazovek neměli vlídného slova.

„Dnes večer paní Terezka zase wau. Krása, šaty, účes, moc jí to sluší,“ vyjádřila se na facebookové stránce StarDance divačka Ivana. „Přesně, ten make-up jí strašně sluší,“ dala jí za pravdu Lejla. „Těšila jsem se moc, Terezka Kostková je překrásná,“ souhlasila Jolana. „Terezka měla perfektní líčení. Teplé tóny jí moc sluší,“ uznala Romaine. „I ty šaty byly nádherné,“ shodly se Věra a Bára.

Zatímco na moderátorku pěli ódy a pochválili i vizážisty a kadeřníky, kteří se o hvězdy StarDance starají, kostýmy tanečníků, to byla jiná. Ani s druhým kolem nepřišla výrazná změna a vše, co bylo vytýkáno v předchozím kole, potažmo během loňského ročníku, bylo k vidění i během druhého soutěžního večera. Nebyla to žádná hitparáda, a lidé si proto nebrali servítky.

„Šaty tanečnic a tanečníků opět jako na spartakiádu. Návrháře vyměnit a na šatech nešetřit!“ měla jasno Fany, která by udělala rázný krok. Když jí jedna z divaček informovala o tom, kdo se v historii StarDance na kostýmech podílel, měla hned jasno.

„To odpovídá. Už loni to nebyla žádná sláva. Nejvíc se mi líbily šaty z prvních kol StarDance,“ doplnila Fany. Jen dodejme, že v prvních letech měla kostýmy na povel Hana Kopecká, zatímco loni a letos byly a jsou vizitkou Romana Šolce.

„Terezka byla krásná, měla nádherné šaty. Bohužel šaty tanečnic a tanečníků nic moc, to ČT šetří?“ zeptala se Eva. Sluší se doplnit, že Kostkovou neobléká kostýmní výtvarník StarDance, ale její dvorní návrhářka Taťána Kovaříková. Ta před Šolcem měla na starost i modely soutěžících. A byla to jiná podívaná, to si pojďme říct.

13
fotek

Další články

Načítám