Hlavní obsah
Článek

Během třetího večera letošní řady StarDance, který byl věnován sedmdesátým létům, vypadli Jiří Ježek (50)Lenka Nora Návorková (33). Televizní diváky ale doslova zvedla ze židle kritika Tatiany Drexler (61), která je podle mnohých doslova zasedlá na Lucii Vondráčkovou (44).

Lucie se totiž během rumby ke konci lehce zamotala a zapomněla, že ji čeká ještě jeden krok. Na to u hodnocení upozornil Richard Genzer (57). „Já jsem se tak zamotala, že jsem nevěděla, kde jsem a čí jsem,“ hájila se zpěvačka. „Vítej v mém světě,“ glosoval komik.

Tatiana ale tak usměvavá nebyla a dala herečce co proto. Porotkyně už v minulém díle přiznala, že protože je Lucie sportovně založená a dobrá tanečnice, musí na ni být přísnější, a to se stalo i v případě včerejšího večera.

Její rumba, kterou herečka tančila po boku svého partnera Lukáše Bartuňka (36), ji vůbec nenadchla, a tak si při kritice nebrala servítky. „Strašně mi vadí, když někdo tancuje celou rumbu na pokrčených kolenou a ani se neodrazí od stojné nohy. Když je tam nula techniky a mnoho nošených figur. Mě to samotnou bolí, protože vím, že vy umíte tancovat, ale toto nebyla rumba, ale romantický tanec,“ zpražila Tatiana Lucii. V následném hodnocení jim dala pouze pět bodů, tedy své nejnižší hodnocení večera.

Diváci se ihned Lucie začali zastávat a slovenské porotkyni v komentářích řádně naložili. „Tak se mi zdá, že paní Táňa má dvojí metr. Na Lucku hodně přísný,“ napsala první z komentujících a dalších se přidali. „Dnešní hodnocení paní Drexler bylo vyloženě nepříjemné a hnusné. Asi jsme sledovali s paní Taťánou každý úplně jiný tanec,“ zastával se další komentující herečky. „Ještě ani jednou tento pár nepochválila, jako kdyby si na ně zasedla. Nerozumím tomu.“

„Paní Drexler nejspíš sleduje Ulici a myslí si, že Lucka je i v reálném životě stejná mrcha jako Soňa,“ dodala další Lucčina fanynka. Jeden z diváků se ale do porotkyně navezl ještě víc. „Paní Drexler to bude jako každý rok v rozhovorech po soutěži vyvracet, ale opět dokazuje, že nadržuje starším dámám. Ta 5 pro Lucii nebyla namístě, ostuda.“

6
fotek

Další články

Načítám