Hlavní obsah
Článek

O místa v hledišti StarDance je i ve třinácté řadě velký zájem. Svědčí o tom hvězdná účast. Na oblíbenou show vyrazil například Robert Záruba (57). Sportovní komentátor nevyrazil s partnerkou Norou Fridrichovou (47), doprovodila ho jedna z jejich dcer. Shodou okolností to byla starší Diana, která slavnému tatínkovi jako by z oka vypadla.

I když se ve StarDance před lety coby jedna ze soutěžících objevila Fridrichová a člověk by v sobotu večer čekal spíš ji, na Výstaviště dorazil její partner. Společnost mu dělala starší dcera Diana, která si jive, valčík a sambu v podání letošních hvězd nechtěla nechat ujít.

Ti, kdo by hledali podobu s hvězdou nedávno zrušeného pořadu České televize 168 hodin, by to měli docela těžké. Jde do podoby spíše tatínkovi. Však se taky Záruba dmul pýchou a spokojeně se usmíval. Se společenskými akcemi známý pár postupně seznamuje i mladší Marianu. Ta, pro změnu s maminkou, nedávno vyrazila na premiéru snímku Zápisník alkoholičky do kina Lucerna.

Záruba nebyl jedinou VIP, která si nenechala ujít 2. taneční večer. Přišel i vítěz jedné z předchozích řad Jan Cina, kterému to náramně slušelo, a když by na to přišlo, mohl klidně vplout na taneční parket a náramně by zapadl.

Čas si udělal i Petr Rychlý s manželkou Janou. Spisovatele Patrika Hartla, který letos také soutěží, přišla podpořit manželka Martina.

5
fotek

Další články

Načítám