Hlavní obsah
Článek

Od puberty se věnovala sociálním sítím, kde na svém účtu Anna Dvořáková baví přes milion lidí. Postupně však vyměnila svět mobilních telefonů za kameru a naplno se dcera Jiřího Dvořáka a Báry Munzarové pustila do hraní.

Nově se objeví v seriálu Taneční, kde si vystřihla roli studentky, která musí být vždy středem pozornosti. Při natáčení se mohla věnovat i svému oblíbenému tanci. „Zatančila jsem si, ale neměla jsem tak šílené tréninky jako ostatní, dřív jsem tančila latinskoamerické tance,“ svěřila se Super.cz Anička, která to před kamerou rozjela také ve scéně jako vystřižené z Pretty Woman.

Energická dcera Jiřího Dvořáka se aktuálně na obrazovce bude objevovat hned ve třech seriálech. „Jsem teď v jednom kole, ještě se chystám zaskakovat v jedné divadelní hře,“ svěřila se nám herečka, která se i proto rozhodla nestudovat vysokou školu.

„Už nestuduji, už jsem se naplno pustila do hraní, neměla bych na školu čas. Těžko se to stíhá, když člověk točí víc projektů naráz. Tento měsíc jsem měla jen 5 dnů volno,“ prozradila nám Anna Dvořáková.

Další články

Načítám