Hlavní obsah
Článek

StarDance je místem, kam do publika samozřejmě chodí další známé české tváře. V průběhu třetího finálového kola nové řady oblíbené taneční soutěže byla v sále i dvanáctinásobná grandslamová vítězka, bývalá světová dvojka ve dvouhře a světová jednička ve čtyřhře Barbora Krejčíková.

Tenistka svým lookem všechny přítomné zaskočila. Měla na sobě krásné černé šaty, ve kterých vyniklo její štíhlé tělo, a samozřejmě nechyběly podpatky. „Cítím se moc dobře, jsem ráda, jaké šaty jsme vybrali. Cítím se v nich příjemně a jsem ráda, že jsem mohla přijít podpořit Janu Paulovou (69),“ usmívala se Bára během rozhovoru pro Super.cz.

Podpatky už ale tak příjemné nebyly. „Bolí to, asi tak jako ty sportovní výkony, ale je to příjemná změna a myslím si, že k těm večerním šatům to patří,“ mrkla na nás.

V průběhu živého přenosu ji ve studiu uvítal moderátor Marek Eben (66) s otázkou, kterou jí nasadil brouka do hlavy, tedy kdy i ona bude soutěžit ve StarDance. Jak to vnímala po přenosu během našeho rozhovoru? „Zatím ne. Já zatím plánuji hrát stále tenis a chci nějakou dobu hrát a chtěla bych, aby se mi dařilo dál, a uvidíme, co přijde potom,“ dodala Barbora Krejčíková.

5
fotek

Další články

Načítám