Hlavní obsah
Článek

Zatím nejvýraznější hráčkou reality hry Zrádci je Nicole Šáchová, kterou si můžete pamatovat i jako finalistku České Miss. Na první pohled křehká blondýnka byla jako jedna ze tří zvolena „zrádcem,“ což musí před „věrnými“ hráči utajit. Jinak by to totiž znamenalo její konec.

„Chtěla jsem zkusit něco nového. Já ten pořad znám, sledovala jsem všechny série, které jsou dostupné. Takže jsem vysloveně věděla, do čeho jdu,“ řekla Nicole důvod, proč se do Zrádců přihlásila. To, že je se hrou dobře obeznámená, je velmi znát. Ví totiž, že lhaní je v tomto případě namístě, a dokonce se nebála přísahat ostatním hráčům na smrt svého již zesnulého dědečka, že není zrádkyně. Tento krok některé diváky šokoval, avšak jiní našli pochopení, protože právě touto cestou může celou hru skutečně vyhrát.

Nicole působí jako velmi jemná dívka, která obléká usedlejší oblečení a nosí brýle, což může být i jedna z taktik. V realitě se ovšem prezentuje zcela jinak. Na sociálních sítích sdílí i často velmi odhalené snímky a její profil spíš působí jako profil sexbomby.

Modelka a streamerka nám navíc před dvěma lety, kdy soutěžila v České Miss, řekla, že má Aspergerův syndrom, který se projevuje potížemi v komunikaci a sociálním chování.

„Bojuju s tím celý život. Už to pro mě není taková komplikace, ale bojím se, jak budu působit na lidi. Mám lehkou formu autismu, Aspergerův syndrom. Ovlivňuje mě to v osobní hladině života. Hůř navazuji dlouhodobá přátelství, hůř si hledám partnery. Léčit se to nedá. Hodně pomáhají terapie, ale na to já úplně nejsem. Snažím se s tím popasovat sama,“ řekla tehdy Nicole Super.cz, která sice v soutěži krásy nezískala vítěznou korunku, avšak je možné, že právě ona bude pomyslnou královnou reality hry Zrádci.

Související témata:
Nicole Šáchová

Další články

Načítám