Hlavní obsah
Článek

Kerol Nguyen je jednou z letošních účastnic reality show Love Island a pouhých pár dní od ubytování na vile se holkám svěřila s velmi citlivou záležitostí, která je šokovala.

„Jsem maminka tříleté holčičky. Jde o to, že chci, abyste chápaly, že se na některé věci dívám jinak než vy, protože jsem v životě zodpovědná za jednu jinou dušičku,“ svěřila se Kerol otevřeně s tím, že tahle situace má velký vliv na to, jak si hledá partnera.

Někteří diváci Kerol podpořili, avšak jiní nechápou, že šla do reality show, když má doma tak malé dítě. Na Kanárských ostrovech totiž může pobývat až dva měsíce a žádné informace o své dceři kvůli odtrhnutí od všech kontaktů nedostává. „Nechápu, jak může opustit tak malé dítě a ještě na tak dlouho. To je opravdu velká zodpovědnost,“ napsal jeden z diváků.

„Je sice hezké, že to řekla holkám, ale kluci by to měli vědět jako první. S holkama nebude plánovat budoucnost,“ uvedla další. „To se má opravdu čím chlubit. Kvůli reality show a chlapům opustit na takovou dobu tříleté dítě. To je spíš smutné,“ píšou lidé.

Kerol o sobě mluví jako o dominantní, sebevědomé ženě a nebojí se využít svůj sex-appeal. Je profesionální hráčkou stolního tenisu, avšak možná ne takovou, jak si diváci myslí. Stolní tenis totiž hraje na amatérské úrovni a v bikinách. Tento sport navíc nehraje pod vlastním jménem, ale přezdívkou Kenza.

Další články

Načítám