Hlavní obsah
Článek

I ta nejtajnější přání se mohou splnit! Základní linku filmu Já nejsem já doplnila erotická scéna Jany ŠvandovéOldřicha Kaisera. Jak jim to spolu v posteli klapalo?

Pozor na to, co si přejete. Určitě to znáte. Jsou situace, kdy byste si přáli být někým jiným. Ale jaké by to doopravdy bylo, kdyby se to stalo? Tak přesně na tom příběhu je postavena situační komedie Já nejsem já v režii Václava Vorlíčka.

Hlavní hrdinové, introvertní inženýr Záruba (Petr Nárožný) a sňatkový podvodník Majer (Oldřich Kaiser), se jednoho rána probudí a nestačí se divit! Mají vyměněnou podobu, ale charaktery a hlasy zůstaly. To samozřejmě roztáčí kolotoč vtipných a komických situací, u kterých se můžete pobavit, když si ve čtvrtek zapnete Televizi Seznam. Film Já nejsem já startuje ve 20:10 v rámci pravidelných čtvrtečních filmových večerů s českým humorem.

Dva osudy hereckých hvězd

Do hlavních ženských rolí obsadil Václav Vorlíček dvě půvabné herečky: blonďatou Janu Švandovou a tmavovlásku Evu Jakoubkovou. Zajímavé je srovnání jejich životních příběhů. Jakoubkovou potkal smutný osud. Utápěla se v alkoholu, který se jí nakonec také v pouhých třiapadesáti letech stal osudným. Druhou hlavní ženskou roli ztvárnila Švandová, která ve filmové branži září dodnes. V tuzemských filmech často ztvárňovala role atraktivních žen, v mnoha filmech se odhalila do naha. I ve filmu Já nejsem já si střihla erotickou scénu.

S Kaiserem byla v posteli sranda

Ve filmové posteli se ocitla s hereckým kolegou Oldřichem Kaiserem. Podle jejich vzpomínek ale nebylo natáčení nijak nepříjemné. Podle Švandové byl Kaiser vždy živel a bavič, showman. I vypjatější scény s erotickým podtextem uměl odlehčit. Herečka se ve filmu Já nejsem já pěkně odvázala a ukázala své vnady v plné kráse. Mohla si to dovolit a už se za svá prsa nestyděla. Měla totiž období, kdy se záměrně hrbila, aby nebylo vidět, jaké klenoty jí příroda v oblasti hrudníku nadělila.

Film pro kamaráda

Na place bylo při natáčení s komediálními hvězdami jistě veselo. Což režisérovi Vorlíčkovi snad vykompenzovalo fakt, že film Já nejsem já nechtěl vůbec točit. Neměl ho rád. Slíbil ho ale příteli Václavu Nývltovi, který napsal scénář. Bylo to jakési poděkování za to, že do tehdejší výroby protlačil jiný z Vorlíčkových filmů.

Další články

Načítám