Hlavní obsah
Článek

Martin Mikyska (30) alias Mikýř je už pár dní králem Survivoru. Teprve teď ale byla na jeho Instagramu zveřejněna první reakce jeho přítelkyně na vítěznou trofej. Některým lidem přišla poněkud chladná.

Martin Mikyska si své soukromí chrání a příliš toho o sobě a své přítelkyni nezveřejňuje. S Nikolou jsou zhruba tři roky a před časem prozradil, že bydlet společně začali hned na začátku vztahu. Přítelkyně a jezevčík pak přišli Mikýře přivítat i na letiště, když se ze soutěže vracel. Reakci na to, když doma vystavil pohár pro vítěze, ale zveřejnil až teď.

Když Nikola na stole trofej uviděla, nezmohla se na nic jiného než jen na opakování věty: „To si děláš pr*el.“ Pak odcházela s tím, že byla o něčem přesvědčená, do čehož jí ale její partner skočil. A právě tato otázka vrtá jeho příznivcům hlavou. „O čem byla přesvědčená?“ snaží se zjistit.

A dalším přijde, že její reakce nebyla tak vřelá, jak by si představovali. „Čekal bych vřelejší reakci od přítelkyně. Tohle by mě teda docela mrzelo. Ale on už ten hovor s ní na ostrově (při aukci) byl dost chladnej,“ napsal jeden sledující, se kterým další stovky souhlasí.

„Ale to je krásná reakce. Prostě Niky nemá chybu, je to i krásně roztomilý v té situaci,“ hájí brunetku naopak jiný.

Pro některé bylo vůbec překvapením, že Nikola, která se na vlastní stránce profiluje jako ta, co dává druhou šanci odloženému oblečení a nešije na zakázku, je Mikýřova přítelkyně. „Sleduju Tě Niki snad 5(?) let a do toho reels s tvorbou košile mně nedošlo, že jsi přítelkyně Mikýře,“ napsala jedna z jejích sledujících.

Určitě je ale jasné, že přítelkyně oblíbeného vítěze Survivora si společně s ním jeho výhru užívá. A jaké mají plány do budoucna? To nám už brzy prozradí na webu Super.cz.

Další články

Načítám