Hlavní obsah
Článek

Jednou z nových tváří seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 je Daniel Krejčík. Hraje advokátního koncipienta Lukáše, kterého popisuje následovně: namachrovaný, nesympatický, lehce arogantní frajer, který se tváří, že sežral moudrost celého světa. Pak se ale zamiluje.

„A jak už to tak bývá, pěkně to s ním začne cvičit,“ říká Daniel Krejčík. Jeho láskou je syn manželů Suchých Tonda, kterého hraje Tomas Sean Pšenička. Herci se před Ordinací neznali a Daniel přiznal, že při pohledu na Tomase u něj zafungovaly předsudky.

„Když jsem Tomase viděl poprvé, možná ve mně zapracoval předsudek, že to bude nějaký mladý modýlek, prostě frajírek z konzervatoře, co se sem chodí ulejvat. A spletl jsem se. Úplně. Už první den jsem na něj zíral s otevřenou pusou, s jakou profesionalitou, přirozenou ochotou a poctivostí ke všemu a všem přistupuje,“ přiznal Krejčík. „Je to chytrý, empatický a vyzrálý kluk. Upřímně jsem si ho zamiloval, vážím si ho a vždycky si na něj těším.“

Seriál mu přinesl nejen nové přátelství, ale také rozptýlení v době, kdy prožíval krizi v osobním životě. Šlo o jeho první velkou práci po rozpadu dlouholetého vztahu s Matějem Stropnickým. „Nabídka vstoupit do Ordinace přišla v době, kdy jsem co nejvíc potřeboval zaměstnat hlavu, můj život byl plný změn, takže jsem se od začátku na každý den těšil,“ dodal k tomu Krejčík.

Další články

Načítám