Hlavní obsah
Článek

Reality show Love Island míří do finále, kam se dostaly tři páry. Už příští týden 28. 10. se diváci dočkají vítězného páru, který si odnese i 2 miliony korun. Pokud jde o diváky, tak mají o svých vítězích jasno. Stejně tak o tom, koho by jako finalisty nejraději neviděli.

Divácky nejoblíbenějším párem je KristiTrabo, kteří se dali dohromady už na startu reality show a jako jediný pár neřešili žádné neshody či trable v lásce. Zároveň jsou fanouškům nejvíce sympatičtí. „Kristi a Trabo musí vyhrát,“ shodují se diváci. „Jestli to ti dva nevyhrají, tak je jasné, že to ovlivnila produkce,“ uvádí.

Dalším oblíbeným párem je YeniPavel, kteří sice měli nějaké neshody, ale dokázali si vše vyříkat a fanoušci jim fandí. A tak si fanoušci myslí, že obsadí druhou pozici. Těsně před branami finále ovšem vypadli VikyTadeáš, kteří za sebou mají nějaké neshody, ale do finálové trojky se dle diváků na rozdíl od DomiDana zasloužili dostat.

I proto byl pro některé šok, že právě Domi a Dano jsou finalisté. Lidé obviňují produkci, že s výsledky hlasování manipuluje, jiným přijde nefér, že má Dominique díky své obrovské fanouškovské základně „nespravedlivé“ hlasy navíc.

„Nechápu, proč je v top 3 Domi a Dano. Protekční Alagiu je tam potřeba udržet až do konce, i kdyby měla být v páru s kaktusem,“ shodují se nespokojení diváci.

„Nechápu, proč vypadli Viky a Tade. Daleko víc si zasloužili být ve finále. Domi a Dano spolu nechodí ani týden,“ napsal další.

„Kdo hlasoval za Domi a Dana? Nestačilo vám, co udělala, a Dano, jak se choval k ženám? Jakože, proberte se,“ uvedla divačka. „S tou Domi je to úlet. Vůbec tam nemá co dělat, je to dost nefér s její fanouškovskou základnou,“ shodují se fanoušci reality show.

Komu přejete výhru?
Kristi a Trabo
73,5 %
Yeni a Pavel
21,4 %
Domi a Dano
5,1 %
Celkem hlasovalo 2029 čtenářů.
5
fotek

Další články

Načítám