Hlavní obsah
Článek

Druhé kolo letošního StarDance mají soutěžící zdárně za sebou. V zákulisí sice nepanovala tentokrát tak velká nervozita jako při prvním večeru, ale poprvé se vyřazovalo. Jak to vypadalo v šatnách a kostymérnách před začátkem přenosu?

V župánku se tentokrát ukázala snad většina soutěžících. V dobré náladě tak zapózoval muzikant Ondřej Ruml (43), který byl před přenosem naprosto uvolněný. Večer mu však štěstí nepřálo a soutěž opustil jako první.

S úsměvem na tváři zastihnul fotograf taky Chili Ta Thuy, která ještě zdaleka netušila, že se na parketu postará o historický okamžik s roztrženou sukní. V dobré náladě byla i Jana Paulová (69), která se nechala zvěčnit při líčení. Nabitá energií byla v zákulisí také Marta Dancingerová (33), která to pak na parketu rozpálila po boku Martina Prágra.

V župánku se ukázal také porotce Jan Tománek a Tatiana Drexler pak odhalila tvář ještě bez make-upu. Poutavý odraz v zrcadle nabídla Tereza Kostková (48), která stejně jako Eben nemohla v šatnách chybět. Co vše se dělo v zákulisí před začátkem přenosu, se podívejte v naší galerii.

17
fotek

Další články

Načítám