Hlavní obsah
Článek

Kuchařka a influencerka Chili Ta měla ve druhém díle StarDance co dělat, aby se udržela na nohou. Zradil ji kostým, který kostýmní výtvarník vymyslel na daný tanec tak nešikovně, že se Chili málem svalila k zemi a může být ráda, že má oba kotníky v pořádku.

„Zaseklo se to na šále, tohle se nám předtím nestalo. Jednou se to trošku zadrhlo, to ano. Vybrali jsme si to na živáku. Takový je život, stalo se to a je to pro nás další zkušenost a test. A hrozně nás to posílilo,“ řekla Super.cz po přímém přenosu Chili.

Vlečka šatů se jí během tance motala pod nohy a všichni čekali, jestli zvládnou s Jakubem Mazůchem dotančit.

„Je obrovský zázrak, že jsme nespadli. Když o tohle člověk zakopne a šlápne na to, je to mazec. Byli jsme jak na bruslích. Ustáli jsme to. Zachránily mě mužné silné paže,“ dodala Chili.

Ve chvíli, kdy se jí začala tylová část šatů motat pod nohy, netušila, jak to dopadne. „Totální panika. Řekla jsem si, že to neodtančíme do konce. Kuba mě čapnul, koukl se mi do očí a já si řekla, že to dáme, nevzdáme to. Strhnul mě energií, lidé tleskali, to taky dodalo energii. A pak už jsem si to ke konci užívala,“ usmála se Chili.

Varianta, že by tanec zastavili, ustříhli vlečku a začali znovu, nebyla. „Půl sekundy ta otázka v hlavě proběhla, ale zavrhl jsem to. Fakt je zázrak, že jsme ani jeden nestrhl toho druhého,“ dodal Jakub Mazůch.

5
fotek

Další články

Načítám