Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (41) je stálicí televize Prima, není tak divu, že ho diváci vídají ve více projektech této televize. Charismatický blonďák ale nyní musel překousnout už dva okamžiky, kdy mu jeho kolega Vojta Kotek (36) vyfoukl kšeft.

„Mně vždycky vadí, když přijde někdo mladší než já a je úspěšnej. Já pak propadám depresím. A navíc Jirka Mádl (37) mě neobsadil. Po úspěchu Vln jsem tak přemýšlel, co je na mně špatnýho. Ne všichni herci tam hrajou úplně dobře. Ona by se tam pro mě role našla, kdyby Jirka chtěl. Další talentovanej hajzl po Mádlovi je Kotek. To je jediný, co mě napadá. Je to i režisér a je vidět ve filmu, právě v těch Vlnách hraje místo mě. Já mohl hrát taky Dienstbiera. Kotek, vole, ten si vezme paruku, vypadá jako Werich, pak si vezme druhou, vypadá jako Gott, pak si vezme třetí a vypadá jako Marie Terezie,“ vtipkoval lehce dotčeně Jakub Prachař během natáčení pořadu Inkognito, ve kterém byl tajným hostem právě Vojta Kotek.

Vojta navíc bude mít od neděle nový pořad na Primě, s názvem Zrádci, který moderuje. „Produkce hledala nějakého šikovného moderátora, který by byl zároveň skvělej herec. Protože to ta figura vysloveně potřebuje. Rozhlídla se po tom, co v té televizi má… A řekla si, že to musí nějak zařídit, aby ten Vojta mohl,“ rýpnul si na oplátku Vojta do Jakuba.

„Vojto, a můžeš teď, když už jsi to dotočil, normálně říct, jestli by tu tvoji roli moderátora a herce zároveň Kuba zvládnul?“ nasypal další sůl do Prachařovy rány Ondřej Brzobohatý (41). Než ale Vojta Kotek stihl zvolit správná slova, předběhl ho Libor Bouček (43). „Tak, a tím končíme,“ pronesl moderátor závěrem.

Další články

Načítám