Hlavní obsah
Článek

Samuel „Pirát“ Krištofič (34) promluvil v Survivoru o svém velmi těžkém dětství. Vyrůstal v rodině, ve které byl jeho otec alkoholik a také násilník. A právě tohle náročné období ho také formovalo.

„Je to typický vzorec bojovníka. Tedy neúplná rodina, kde byl otec násilník a závislý na alkoholu. Doma dělal zle, vůči mně, sestrám i mámě,“ svěřil se Pirát i s mrazivým příběhem, kdy ho napadlo, že svého otce bodne nožem.

„Měl jsem asi dvanáct let. Když táta pil, tak dělal mámě zlo i večer. Když došel, tak si myslel, že spíme a neslyšíme to. Ten tlak mě přinutil a dovedl k tomu, že chci chránit mámu a chci s tím zlem a utrpením skoncovat. Šel jsem do kuchyně, vzal jsem kuchyňský nůž a šel ke dveřím od pokoje, kde jsem slyšel mámu říkat, ať ji nechá. Před dveřmi jsem zažil ten tlak. Byl jsem na jedné straně rozhodnutý, že ho jdu zapíchnout,“ řekl MMA zápasník.

„Najednou jsem začal cítit takový strach a slabost, že jsem měl pocit, že bych ani neměl sílu do něj ten nůž zapíchnout. Tohle mě formovalo. V pubertě jsem byl zbytečně cholerický, místy agresivní. Dostával jsem se do konfliktů,“ dodala Krišotfič, který je velmi úspěšný bojovník. Naposledy porazil i Karlose Vémolu (39).

Další články

Načítám