Hlavní obsah
Článek

Patricie Pagáčová (35) opouští seriál Jedna rodina ve své roli Olgy, kterou měla velmi ráda. Jejím největším parťákem byl herec Václav Matějovský (28), který jí hrál partnera Viléma. „Tak jsme s Václavem zamáčkli slzu a udělali pá pá vztahu Olgy a Viléma. Děkuji ti, Vášo, za parťáctví a seriálu Jedna rodina za krásný rok,“ napsala Patricie k dojemnému příspěvku, ve kterém se loučí s kolegou, který ji předal květinu.

Konec Patricie Pagáčové v oblíbeném seriálu na Nově mrzí i fanoušky, kteří začali Patricii intenzivně psát, a tak jim ještě hromadně odpověděla. „Těší mě, že vás to mrzí, já jsem měla Olgu taky ráda. Zaznamenala jsem nějaké komentáře typu, že to je kvůli Ulici, tak není. Nehodlám ji točit dalších 14 let a nemám tam tolik natáčecích dnů. Je to z jiného důvodu, který vám brzy řeknu,“ řekla oblíbená herečka i s dodatkem, že se nejedná o osobní záležitosti.

„A nejsem těhotná prosím vás jo, jen abych předešla nějakým konspiračním teoriím. Je to pracovní záležitost,“ podotkla jasně a zároveň nevyvrátila, že by se postava Olgy mohla někdy vrátit.

Jak už to tak ale někdy bývá, tak byl hereččin dodatek ohledně těhotenství zřejmě zbytečný, jako by mluvila do větru. Fanoušci se totiž krátce po vyjádření začali ptát na miminko. „Jsi těhotná?“ zeptal se příznivec s nadšením. „Terezko, ty čekáš miminko?“ ptá se další z mnoha fanynek, jak zveřejnila Patricie, který nyní i přes její pohotové vyjádření aktuálně chodí takové zprávy. „Tvl děcka, tak já už fakt nevím,“ napsala s úsměvem a zároveň nepochopením k mnoha dotazům. Bude vám herečka v seriálu Jedna rodina také chybět?

Další články

Načítám