Hlavní obsah
Článek

Na tento okamžik čekali fanoušci Ulice pět let. Právě po takové době se na obrazovky vrátí jedna z největších hvězd seriálu, herečka Patricie Pagáčová (35). Od roku 2005 se 14 let - tehdy ještě pod dívčím příjmením Solaříková - pravidelně objevovala v roli Terezy Jordánové, sestry Matěje v podání Jakuba Štáfka. Příznivce seriálu proto v roce 2019 velmi zaskočila zpráva, že v Ulici končí. Její postava byla „uklizena“ do Rakouska, kam odjela za manželem.

Odtamtud teď ale přijede. A to na svatbu své velmi dobré kamarádky Gábiny v podání Anety Krejčíkové (33). Právě ona totiž byla za svědka na její seriálové svatbě, a tak Gábina logicky předpokládá, že na její svatbu Tereza dorazí. Co je u ní za těch pět let nového, se tedy doví nejen Gábina, ale i televizní diváci.

Jak svůj velký návrat vnímá sama Patricie? „Pro mě je ten návrat po pěti letech především velká nostalgie, přece jen jsem v Ulici strávila 14 let… Přijde mi, jako by se nic nezměnilo, jsou tady stejní lidé, stejné tváře, je to, jako bych se vrátila domů,“ raduje se herečka, kterou diváci v seriálu prakticky viděli dospívat.

V posledních týdnech Patricie plnila stránky společenských magazínů spíše tím, že s manželem Tiborem Pagáčem oznámili rozchod. Snad jí tedy návrat do seriálové „rodiny“ pomůže přijít na jiné myšlenky.

Další články

Načítám