Hlavní obsah
Článek

V soutěži Česko Slovensko má talent se tentokrát předvedla sedmadvacetiletá paní Lenka. Ta má pocit, že je v Talentu málo zpěváků, a tak se rozhodla rozšířit jejich řady. Ona sama si myslí, že je ve zpěvu dobrá, a tak se rozhodla vsadit na operní hlas finské zpěvačky Tarji Turunen. Ta svého času válela v kapele Nightwish, nyní je na úspěšné sólové dráze.

Porota ve složení Leoš Mareš (48), Diana Mórová (54), Jakub Prachař (41), Marta Jandová (50)Jaro Slávik (50) si nejprve nenechala říct, co bude paní Lenka zpívat. Těšil se na to hlavně Leoš Mareš. „Rovnou to předveďte, my budeme v napětí, jako když jdete do kina a nevíte, o čem ten film je, to já miluju, ten pocit, takže pojďme na to,“ vyzval Mareš dámu ke zpěvu.

Když paní Lenka spustila píseň Dead Boy’s Poem od Nightwish, zůstala porota v němém úžasu. Ale nikoliv proto, že by je zpěv ohromil, Naopak! Nikdo, ani Marta Jandová, nepoznal, co vůbec paní Lenka zkouší zpívat. Operní zpěv to ale rozhodně nebyl.

„Já se fakt snažím naladit, ale to nejde,“ neskrývala bezradnost Jandová. „Proč má ten papír? Ona se nenaučila text?“ divil se pro změnu moderátor David Gránský. „Není hluchoněmá?“ napadlo ještě Jakuba Prachaře. V tomto případě by samozřejmě paní Lenku naprosto chápal, Lenka ale problém se sluchem rozhodně neměla. Tedy měla, ale pouze s tím hudebním. Jaro Slávik později podotkl, že je to, jako kdyby chtěla vyběhnout Mount Everest v žabkách a trenýrkách. Na ukázku z pátečního Talentu se podívejte ve videu.

3
fotky

Další články

Načítám