Hlavní obsah
Článek

Pan Josef sice pracuje jako účetní, ale jeho koníčkem je zpěv. Rozhodl se proto zúčastnit show Česko Slovensko má talent. Zpěvu se sice dříve vůbec nevěnoval, ale loni si najal lektorku zpěvu, aby získal nové zkušenosti.

Lákal ho především zpěv před větším publikem, což se mu v Talentu splnilo. Když ale porotě Talentu ve složení Jakub Prachař (41), Leoš Mareš (48), Eva Burešová (31), Diana Mórová (54)Jaro Slávik (50) oznámil, že plánuje zazpívat slavný hit od Céline Dion (56) All By Myself, tvářili se na to všichni skepticky. A věděli proč.

„No tak v tuhletu hodinu zpívat takto těžkou písničku, držím vám palce,“ řekla plna očekávání Eva Burešová, jež obdivovala, že se do takové písně pustí po dlouhém čekání, které musel absolvovat pozdě večer, než na něj v Talentu přišla řada.

Začátek byl sice slibný, ale pak už mu hlasivky nestačily a Josefův zpěv rval porotě uši. Výraz Evy Burešové ostatně hovoří za vše. Burešová dala panu Josefovi nakonec stopku už jen proto, že se bála, že přijde o hlas. Jaro Slávik měl jasno hned. Na ukázku z pátečního Talentu se podívejte ve videu.

4
fotky

Další články

Načítám