Hlavní obsah
Článek

Tak to tu ještě nebylo! A klidně bychom se bez toho obešli, chce se dodat. Asi každý z hvězdných soutěžících i jejich tanečních partnerů má noční můru z toho, že na parketu v přímém přenosu škobrtne, poletí k zemi a plácne sebou jako pytel brambor. Přesně to se málem stalo Chili Ta ThuyJakubu Mazůchovi (36), které při valčíku zradil kostým.

Nebýt pohotovosti známé kuchařky a influencerky i jejího věčně usměvavého parťáka, bůhví, jak by to celé dopadlo. Diváci v sále i u obrazovek trnuli hrůzou, když zpozorovali, jak se taneční pár trápí s „neodbytnou“ červenou vlečkou, která se motala pod nohy hlavně hvězdě MasterChefa.

„Mně se to jednou stalo, je to horor. Ale zvládli jste to,“ smekla před nimi porotkyně Tatiana Drexler (61). „Máte mimořádný talent, jak se vypořádat s katastrofální situací,“ přidal se moderátor Marek Eben (66), který už zažil leccos. Něco takového ale viděl poprvé.

O co větší ovace si vysloužili Chili Ta Thuy s Mazůchem, o to menší pochopení měli diváci pro tvůrce kostýmů. Vlídného slova aby pohledal a není se co divit. Tohle nechce při tanci nikdo zažít, nehledě na to, že se dotyční mohli i zranit, když by na to přišlo. O tom, že jim to mohlo uškodit při hlasování o postupu, ani nemluvě.

Ostudná blamáž, která je noční můrou každého, kdo vyjde na parket, navíc v přímém přenosu, před zraky 1,6 milionu diváků, je tak dalším pomyslným hřebíčkem do rakve tvůrce kostýmů StarDance.

Jako by nestačilo, že šaty soutěžících cupují na hadry sami diváci v sále i v diskuzích na sociálních sítích. Ony se rozpadají samy za pochodu a špatné pověsti jdou naproti. Bohužel tak jenom potvrzují spekulace o tom, že jsou róby ušité horkou jehlou a z laciných materiálů. O tom, že mnohdy soutěžícím ani nesluší, ani nemluvě.

„Ošklivé, nemoderní kostýmy z laciných látek se střihy, které jen kazí postavu tanečníků. Fialové pozadí znělky je také ošklivé,“ utrousila na facebooku České televize divačka Eva, která v tu chvíli mluvila za celou řadu diváků a fanoušků oblíbené show.

7
fotek

Další články

Načítám