Hlavní obsah
Článek

Vilu Love Islandu navštívili rodiče soutěžících a rozhodně nešlo jen o klidné a milé povídání. Naprosto otevřená se rozhodla být Jana, maminka influencerky Dominique Alagie (19), která tvoří pár s Danem Minichem.

Zatím prý jejich vztah vnímá spíš jako velké přátelství, a navíc ji zajímalo, jak se bude Dano chovat k Dominice, až se mu na ní nebude něco líbit. „Řekni mi, když se ti na Dominice nebude něco líbit, jak jí to podáš,“ zeptala se Jana Dana. Domi ale zajímalo, s čím to maminka porovnává.

„Porovnávám to se záležitostmi, že se Dano nechová hezky k ženám,“ reagovala Jana, která jeho nezdvořilé chování k ostatním hráčkám ve vile skrze televizní obrazovky zaznamenala.

„Není to něco, co bych dělal cíleně. S holkami, se kterými jsem byl, jsem se necítil nějak komfortně a nebral jsem je jako někoho, s kým chci budovat vztah. Proto jsem na ty situace reagoval tak, jak jsem reagoval. K Domči se snažím chovat hezky,“ odpověděl Dano.

Domi se do konverzace také pustila a začala Dana obhajovat. Zmínila i nespokojenost s Dušanem, se kterým tvořila pár před Danem. Avšak právě Dušana se maminka také zastala.

„Musím se Dušana zastat. Je to skvělý člověk, skvělý muž. Co jsem se doslechla, tak o tobě nikdy nic špatného na veřejnosti neřekl,“ řekla Dominice, které se tato slova neposlouchala jednoduše. „Neposlouchalo se mi to úplně nejlépe. I když jsem teď šťastná, tak mě mrzí, jak to všechno dopadlo, ale moje srdce šlo jinam,“ vyjádřila se.

Pokud jde o Dana, tak se později klukům ve vile svěřil, že na něj možná budoucí tchyně působila velmi přísným dojmem a snažila se Domi korigovat. Naopak fanoušci si myslí, že Jana udělala dobře, že byla tak přímá. Na Domi a Dana totiž čeká daleko drsnější střet s realitou a názory fanoušků, než možná tuší.

5
fotek

Další články

Načítám