Hlavní obsah
Článek

V populární taneční show StarDance se poprvé vyřazovalo. V prvním kole končí zpěvák Ondřej Ruml (43) a jeho tanečnice Andrea Třeštiková. Osudný se jim stal valčík. Za ten dostali od poroty sice 21 bodů, ale hlasy diváků jim nakonec nestačily. V prvním kole StarDance získali minulý týden za jive pouhých 15 bodů.

U valčíku ale prokázali velké zlepšení, což porota uměla ocenit. „Od minula strašný skok dopředu, o tisíc procent lepší,“ chválil je Richard Genzer (57). „Standard vám určitě půjde, výborné postavení, vynikající pohyb, doporučila bych vám se toho držení nepouštět,“ přidala se Tatiana Drexler (61).

Jan Tománek (53) by zase Rumla nejraději obsadil do dobového seriálu První republika. „Vy jste fešák, švihák z první republiky,“ pochválil Rumlův taneční výkon. Na postup do dalšího kola to ale nestačilo. Protože ho porota chválila, čekal Ruml vyšší známky. Vyřazení v prvním kole pochopitelně nesl špatně.

„Mám ošklivé pocity, bolí to, vzalo mi to vítr z plachet, těšil jsem se, že se probojujeme o trochu dál. Po posledním hodnocení poroty jsem si byl jistej, že asi půjdeme my, čekal jsem malinko vyšší hodnocení, vzhledem k tomu, co nám řekli. Když tam dali tři sedmičky, tak se mi zatmělo před očima a říkal jsem si, že to budeme mít nahnutý, a taky to tak bylo,“ řekl Super.cz Ruml krátce po svém konci ve StarDance.

„Jsem strašně vděčný, že jsem se mohl zúčastnit, že jsem měl Andreu, která se mi věnovala, měla to se mnou hrozně těžký, byly momenty, kdy jsem si tanec moc užíval, přitom jsem se tance dřív bál. Tanci se chci nadále věnovat, mám partnerku tanečnici a mám dceru Rozárku, které se na mě teď dívají,“ dodal bezprostředně po svém vyřazení v České televizi.

Porota ocenila nejvyššími známkami herce Oskara Hese (25) a Kateřinu Bartuněk Hrstkovou, kteří za sambu získali 25 bodů.

O bod méně si vytančili herečka Lucie Vondráčková (44) a Lukáš Bartuněk (jive) a herečka Marta Dancingerová (33) s Martinem Prágrem (jive).

23 bodů bere za valčík kuchařka Chili Ta a Jakub Mazůch, stejný počet bodů mají za valčík Filip Blažek a Adriana Mašková. Jive vynesl 22 bodů cyklistovi Jiřímu Ježkovi a Lence Noře Návorkové, 21 bodů měla stejně jako vyřazený Ruml kickboxerka Martina Ptáčková a Dominik Vodička (valčík).

Nejméně bodů si naopak odnesla herečka Jana Paulová a Robin Ondráček, kteří tančili sambu a dostali od poroty 19 bodů. Stejný počet jako Paulová měl za sambu také spisovatel Patrik Hartl a Tereza Prucková.

3
fotky

Další články

Načítám