Hlavní obsah
Článek

Kdo zkrotí nezodpovědného milionáře Arthura, který vede extravagantní životní styl a rozhazuje rodinné bohatství? Bude to ambiciózní manažerka Susan skrze jejich domluvené manželství, nebo Arthurova opravdová láska Naomi? Dá přednost bohatství, nebo půjde tam, kam ho srdce táhne? To se dozvíte ve filmu Arthur 19. července na obrazovkách Televize Seznam.

Komediální film Arthur z roku 2011 je jako stvořený pro večerní letní podívanou. V hlavní roli se představil Russell Brand, v roli jeho oddané chůvy oscarová herečka Helen Mirren. Dvě Arthurovy nápadnice ztvárnily Jennifer Garner a Greta Gerwig.

Moderní zpracování filmu Arthur si můžete připomenout v pátek od 20:10 na obrazovkách Televize Seznam. Původní zpracování režíroval Steve Gordon a v hlavní roli se objevil Dudley Moore. Nová verze přináší moderní pohled na příběh bohatého a nezodpovědného playboye Arthura Bacha, který musí čelit životním změnám, aby získal lásku svého života.

Život se s ním nemazlil

Arthura si ve stejnojmenném filmu zahrál sympaťák Russell Brand. Ve filmovém průmyslu je Brand velmi zajímavou osobností. Většinou ztvárňuje drogově závislé nebo postavy závislé na alkoholu. Ostatně důvod je prostý – dokáže role zahrát tak dokonale, protože má vlastní bohaté zkušenosti. Mnoho let byl závislým na heroinu i alkoholu. Jeho trápení začalo už v dětství, rodiče se rozvedli, když byl ještě miminko. Vychováván byl ve velmi depresivním prostředí, a když jeho matka těžce onemocněla, vyrůstal u příbuzných. V sedmnácti letech byl sexuálně zneužíván. To vše se podepsalo na jeho chování, takže měl časté problémy ve školách, z kterých byl navíc často vyloučen.

Manželství trvalo čtrnáct měsíců

V roce 2008 se seznámil se zpěvačkou Katy Perry. O dva roky později se brali, manželství trvalo ale pouhých čtrnáct měsíců. Důvodů bylo více, jedním z nich byla i Brandova touha po dětech, na které se Perry necítila ještě připravená.

Dnes Russell Brand čelí několika obžalobám ze znásilnění a sexuálního obtěžování minimálně čtyř žen, ke kterým mělo dojít v letech 2006 – 2013. Stejně jako filmový Arthur se i jeho představitel Brand často ocital na životní křižovatce. Ve filmu je dějová zápletka daná. Kam ale povedou kroky herce v reálném světě, se musíme nechat překvapit.

Další články

Načítám