Hlavní obsah
Článek

Čtyřiadvacet účinkujících, z toho tři zrádci. To je osazenstvo nové show Zrádci, kterou uvádí Prima. Jednou z trojice je i streamerka a modelka Nicole, která ve hře použila asi tu vůbec nejhorší lež z celé soutěže. Týkala se jejího dědečka.

Aby šestadvacetiletá pohledná blondýnka dala váhu svým slovům, jimiž se snažila spoluhráče přesvědčit, že ona zrádkyně není, přísahala na smrt svého již zesnulého dědečka. Šokovala tím asi všechny, kteří s ní seděli u stolu. I když si totiž moc přála patřit mezi zrádce, protože byla přesvědčená, že bude v této roli dobrá, opak byl pravdou a kolegové ji začali brzy podezřívat.

„Já bych strašně moc chtěla být zrádce. Myslím si, že bych byla dobrá v této roli, protože když se na mě podíváte, tak ode mne nebezpečí nečekáte. Myslím si, že by to mohla být moje velká výhoda. Tak uvidíme, jestli budu zrádce,“ řekla ještě před začátkem hry.

Když se poté před kamerou vrátila ke lži, kterou ve hře použila, plakala při tom. „Věřím, že teďka tam nahoře v nebíčku se směje, až se za břicho popadá. To by byl celej on,“ vzpomínala s pláčem.

Ostatní soutěžící nad její lží jen nechápavě kroutili hlavou. „Tohle bych nikdy neudělal. Ani kdybych byl zrádce, ale ani kdybych byl věrnej, prostě v žádným případě,“ zkonstatoval Jan Tuna, který patří mezi věrné.

Show se natáčela na hradě Křivoklát a provází jí Vojtěch Kotek.

Další články

Načítám