Hlavní obsah
Článek

Jasmina Alagič (35) moderuje společně s Davidem Gránským (32) show Česko Slovensko má talent. Jindy poklidné moderování se ale tentokrát poněkud zvrtlo. Před porotu přišly dvě dámy v maskách. Nemluvily a ukazovaly na cedulích, co budou dělat.

Když začaly zpívat přetextovanou píseň od kapely ABBA SOS, bylo jasné, že tady něco nehraje. Text se totiž točil kolem pikantností ze života Jasminy Alagič, které postupně došlo, že se píseň týká jí. Z žen v maskách se nakonec vyklubaly sestra a maminka Jasminy Alagič. A pěkně ji rozhodily!

„Když hraješ na saxofon, tak všichni křičí SOS, když zpíváš v koupelně, tak zdrhá i tvůj vlastní pes,“ zaznělo například v písni. A to nebylo vše. Porota a diváci se mimo jiné dozvěděli, jaká byla Jasmina studentka. „Vždy jsi se špatně učila, byla jsi trojkařka (ve škole), je prostě nemožné, že jsi ji skončila,“ zpívaly dámy dále.

Jakmile v písni zaznělo, že Jasmina lámala srdce klukům a „že malé kozy máš, neplač a zakřič SOS“, moderátorka si skrývala tvář do dlaní. „Neee, ticho,“ snažila se marně zastavit zpěv dvou pro ni tehdy ještě neznámých žen. „Co se to děje?“ ptala se dál, když se publikum dozvědělo, že baští čokoládu po kilech nebo že dříve pracovala v realitce a prodejně džín. Na ukázku z pátečního Talentu se podívejte ve videu.

4
fotky

Další články

Načítám