Hlavní obsah
Článek

Influencerka Dominique Alagia (19) je zamilovaná až po uši. Zdá se, že si v Love Islandu skutečně našla svou drahou polovičku, a po boku Dana září štěstím. Dvojice nyní oficiálně tvoří pár a oba věří, že pouto vydrží i po návratu domů. Hrdličky si vyznaly lásku a mluví dokonce o společné budoucnosti. Co na to diváci?

Jedním z největších zvratů letošní série Love Island byl rozhodně odchod Dušana, kterého svým impulzivním jednáním poslala domů jeho partnerka Dominique. Influencerka svého rozhodnutí náhle litovala, ale rychle přehodnotila situaci poté, co se u ohniště spárovala s Danem.

Dano, který na ostrově vystřídal několik partnerek, se od samého začátku svého působení ve vile netajil tím, že největší sympatie choval právě k Domče. Dvojice bok po boku jen kvete a oba působí, že jsou zamilovaní až po uši. Ve 37. epizodě dokonce utvořili pár i oficiálně a věří, že jim láska vydrží i po návratu do Česka. Dominique se dokonce nechala slyšet, že se nemůže dočkat, až pozná Danovu maminku a sestru.

Fanoušci se dělí na dva tábory. Zatímco první tábor páru fandí, druzí si stojí za tím, že Dominice a Danovi vztah nevydrží. „Dominika je herečka a venku nebude s žádným… to hraje jen pro hru,“ nebo „Bože, já jim to nevěřím. Oba dva jsou falešný, v týhle sérii už člověk fakt neví, komu má věřit,“ objevuje se v komentářích na sítích pod příspěvky reality show.

4
fotky

Další články

Načítám