Hlavní obsah
Článek

Pořad Výměna manželek s sebou často přináší velmi vyhrocené situace a příští díl nebude výjimkou. Setkají se v něm rodiny z Ktové a Horního Slavkova.

První rodina žije v Horním Slavkově v bytě 2+1. Mamince Monice je 29 let a pracuje jako operátorka výroby. Partneru Igorovi je 48 let a pracuje také jako operátor výroby. Společně mají tříletou dceru Evičku. Pár spolu vychovává ještě dvě děti z Moničina minulého vztahu, Ivana (14) a Sofii (7), a zároveň také Igorova syna Vláďu (19).

Do pořadu rodinu přihlásila maminka, aby si rodina zkusila být bez ní a aby si přítel uvědomil, co má doma. Monika rodinu s láskou obskakuje, ale Igor je prý velmi rozmazlený, vše chce dělat z postele a manželka mu obléká ponožky i zapaluje cigarety. Navíc jsou u nich na denním pořádku hádky.

Druhá rodina žije ve Ktové, v chatové oblasti v domě se zahradou. Mamince Denise je 30 let a je na mateřské dovolené. Manželu Petrovi je 44 let a jezdí s kamionem. V pěstounské péči mají dvouletou dceru Sabinu, dvouletého syna Dominika a desetiletého Marka. V tomto případě rodinu přihlásil Petr.

Neshody budou panovat na obou stranách. Petr je po několika dnech velmi nespokojený s tím, jak náhradní manželka vede domácnost, nelíbí se mu, že je špinavý záchod, nočníky a podlaha a že Monika má na prvním místě cigarety. Ty budou předmětem sváru i u Igora a Denisy.

Igor totiž kouří doma a nevadí mu ani to, že má malou dcerku. Přestat s tím nehodlá. Zápach cigaret Denisu přiměl k přesunu na hotel, spát v zakouřeném prostředí nemůže.

Hádky u této dvojice probíhají i kvůli jídlu. Igorovi Denisina kuchyně nechutná. „Jako já jsem jí to nechtěl říkat, ale vaří úplně na ho*no. To se ani nedá jíst,“ pronesl Igor na kameru a před Denisou, která se ho zeptala, proč to tedy jí. „Takže malá to snědla, Vláďa to snědl, ale pro tebe to bylo úplně nechutný,“ reagovala. Následná diskuze Denisu dokonce rozbrečela. Na ukázku dílu se podívejte na videu.

5
fotek
Související témata:

Další články

Načítám