Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že nový účastník Love Islandu Daniel Sklář nemá úplně vyřešenou minulost. Ještě nedávno byl totiž zasnoubený. Právě s tímto faktem ho konfrontovala Zorka Hejdová (34) a bylo znát, že to Daniela zaskočilo.

„Je to už pár měsíců, co jsme se rozešli. Pořád to nemám úplně srovnané, protože jsme se zalekli zasnoubení a tedy po těch letech finálního kroku. Trošku jsme se odcizili a nějak to nedopadlo. Snad se má dobře,“ řekl Daniel s tím, že byl s partnerkou deset let.

K celé situaci se rozhodla vyjádřit i Danielova exsnoubenka Pavlína, která je v šoku, co se aktuálně děje. Bývalého partnera dokonce označila za nevěrníka. „Samozřejmě je mi to extrémně nepříjemné, jelikož jsem s Danielem strávila více než třetinu svého života. Brala jsem ho jako svého životního partnera, a když mě v březnu tohoto roku požádal o ruku, neváhala jsem a řekla jsem ano. To jsem ale bohužel netušila, že náš vztah je jedna velká lež a iluze, stejně jako jeho momentální vystupování v Love Island. Jak se teď ukázalo, Daniel je především skvělý řečník a manipulátor. Po celou dobu našeho vztahu žil dva životy a nevěra mu zřejmě nebyla cizí,“ napsala Pavlína na sociálních sítích.

„Jsem naprosto v šoku z toho, co se v posledních dnech odehrálo a vyplulo na povrch, jelikož jsem Danielovi naprosto věřila a v podstatě mu podřídila svůj život. Je smutné, že i když s člověkem prožijete tolik dobrých i špatných chvil a věříte, že jste si navzájem oporou, dokáže vás konstantně podvádět za vašimi zády,“ podotkla s tím, že tohle prohlášení vydává také proto, že nechce, aby bylo jeho chování dále akceptováno a promíjeno.

„To, co udělal, není normální a nemám pro to absolutně žádné pochopení. Jeho posedlost být slavný a uznávaný očividně nemá hranice. Poslední věc, kterou řeknu, je to, že Danielova snoubenka doma už nečeká,“ dodala sympatická brunetka.

Další články

Načítám