Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) zářila ve StarDance i ve druhém kole. Za povedený jive si po boku Lukáše Bartuňka vytančila krásných 24 bodů. Vondráčková u svého vystoupení využila trik s šaty. Nejprve tančila v bodýčku, ve kterém vynikly její sexy nožky. V něm měla schované šaty, a tak stačilo jen lehce povolit a z bodýčka se jako mávnutím kouzelného proutku staly šaty.

Vondráčková pak přiznala, že když si kostým zapínala sama, vypadalo to, jako když má pivní bříško, pokud jí ho ale zapínal někdo jiný, měla zas větší prsa, a to se vyplatí. A co se týče samotného tance, opět se ji snažil vyburcovat porotce Jan Tománek (53).

„Vy jste tanečnice, máte obrovský potenciál, chci vás vyprovokovat,“ povzbuzoval Lucii k ještě lepším výkonům. Diváci se v komentářích na sociálních sítích pustili do bouřlivé diskuse.

Většina z nich Vondráčkovou chválila, jiní se do ní pustili. A hádali se také sami mezi sebou. „Ale takovýhle trik s proměnou šatů už tam někdo měl, ne? Že by loni? Ale vůbec si nemůžu vzpomenout,“ napsal jeden z fanoušků. „Adamczyková. Vondráčková s partnerem se, zdá se, vydali cestou kopírování úspěšných dvojic z minulých let, viz ta slabá napodobenina tanga Aničky Polívkové,“ všiml si divák.

„Probuďte se, takhle funguje svět, něco se vymyslí a pak se to jen zlepšuje, holt někdo musí být první,“ našla Vondráčková i zastánce. Kromě superlativ na adresu jejího tance se našli i škarohlídi. „Vůbec neumí tancovat,“ ťal do živého jeden z diskutérů. „Jste pitomec, chtěla bych vidět vás,“ bránila Vondráčkovou jedna z dam. „Takhle podle vás vypadá někdo, kdo neumí tancovat?“ nechápali další lidé útok na Lucii, jež našla podporu i u lidí, kterým se nelíbí hodnocení Jana Tománka.

„Jsou skvělí, ale co předvádí Tománek směrem k Lucce, to je fakt na pováženou, proč takového zaujatého člověka vůbec StarDance zvolila do poroty,“ kroutili hlavou. Tománek to zkrátka nemá jednoduché, protože divákům chybí oblíbený porotce Zdeněk Chlopčík, kterého letos Česká televize do poroty StarDance neangažovala.

10
fotek

Další články

Načítám