Hlavní obsah
Článek

Dominique Alagia (19) je v Love Islandu aktuálně v páru s o čtrnáct let starším Dušanem, ke kterému chová už od začátku nástupu do reality show sympatie. Dušan sice řekl, že mu výraznější věkový rozdíl není úplně příjemný, avšak dal vztahu šanci.

Mezi párem už proběhl i napjatý rozhovor. A to ohledně vzdělání, které nemá influencerka dokončené, a tohle téma se jí velmi dotklo. „Mega mě tahle informace zaskočila. Úplně mě to vykolejilo,“ řekla influencerka, která dobrovolně přerušila školu rok před maturitou.

„Z mého osobního pohledu, když to řeknu na rovinu, tak bych chtěl, aby sis dokončila školu,“ řekl jí Dušan svůj názor „To je pro mě celkem závažné téma,“ odpověděla Domi a utekla.

„Dost mě to dostalo. Nikdo mě nikdy v mém vztahu neodsuzoval za to, že nemám dodělanou školu, protože si vydělávám sama. Chápu, že se stará, ale nechci se pro nikoho měnit. Nezvládnu mít školu. Mohla bych, ale zpomalila bych tím moji práci, která mi dává peníze, a to si nemůžu dovolit,“ podotkla brunetka s tím, že Dušanův názor už byl za hranou. Přesto si celou situaci nakonec vyříkali a svůj možný vztah dál prohlubují.

V tomto případě stojí diváci spíš na straně Dušana. Rozhodně to nevidí jako téma, od kterého by měla Domi utíkat.

Další články

Načítám