Hlavní obsah
Článek

Je s podivem, jak moc diváci hltají svoje oblíbené seriály. Velkou všímavost i pamatováka na čísla prokázali v případě gamblerky Vandy, kterou v Ulici mistrně hraje Kristýna Hrušínská. Když se jich tvůrci ptali, kolik jejich oblíbenkyně prohrála v hazardu, ani chvíli neotáleli. Při té příležitosti se svěřili se svými osobními zkušenostmi s podobně závislými.

„Něco lehce přes mega,“ odhadla Iveta. „Asi milion a sedmdesát tisíc. Jako fakt strašný, když si člověk představí, kolik takových lidí je kolem nás,“ vyděsila se na facebookových stránkách seriálu Šárka.

„Vando, z toho si nic nedělej, já taky prohrál tolik peněz,“ uklidnil seriálovou postavu Roman, který už dál nerozvedl, zda tím jeho hráčské období skončilo, anebo zda peníze roztáčí dál.

„Je to masakr, ale bohužel i realita. V mém okolí znám jednoho člověka, který prohrál podobné peníze,“ přiznala Adél. „Taky jsem znala. A byl to člověk s vysokou školou. Přesto prohrál vše,“ krčila rameny Lída. „Taky jsem znal, byl to bývalý kolega z práce. Manželka byla nešťastná, chodil na automaty do hospody, všechny úspory byly rázem pryč. Už je tam nahoře,“ přidal svůj příběh Rudolf.

Vzhledem k tomu, kolik fanoušků přispělo do diskuze a kolik jich odpovědělo správně, je víc než jasné, že postava Vandy diváky nesmírně baví. „Paní Hrušínská ji hraje perfektně, vlastně až v Ulici jsem zjistila, jak výbornou herečku máme,“ rozzářila se Irena.

Jisté je, že Luděk, manžel Vandy v podání Vasila Fridricha, si v Ulici moc klidu neužije a na závislé ženy ve svém okolí má fakt „štěstí“. Nejdříve řešil alkoholismus Blanky, kterou hraje Linda Rybová, a teď mu scenáristé přihráli do cesty další nemocnou ženu.

Aktuálně se milovníci seriálu přimlouvají za to, aby Ludí s Vandou zažil také něco pěkného. Že už by bylo docela na čase. Nezbývá než doufat, že jejich nářky odpovědní lidé na Nově vyslyší.

6
fotek

Další články

Načítám