Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Prostřena se mohou těšit na rebelskou podívanou. U stolu se totiž sejde pět dam, výrazných osobností.

Hned první hostitelka se dokonce pustí do smažených sarančat, která chtěla zakoupit. „Byla jsem ve zverimexu, chtěla jsem je mrtvý, ale ty neměly. Tak jsem poprosila o krabičku bez dírek, ale přežily to, takže je teď půjdu umístit do mrazáku, abych znehybněla tělíčka a ony takzvaně usnou,“ prozradila učitelka Lucie postup přípravy.

Lady Dee zabalila kondomy do ubrousku

Do Prostřena zavítala také playmate, influencerka herečka z filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady Dee. A právě k sexy černovlásce se dámy budou těšit, protože očekávají nějaké oplzlosti. V tomto případě se skutečně nějakých pikantností dočkaly. Během šmejdění totiž v nočním stolku objeví sbírku vibrátorů a korunu dá všemu zábava. Lady Dee se v rámci osvěty proti šíření pohlavních nemocí rozhodne ukázat, jak se správně nasazuje kondom, který schovala jednotlivým hostitelkám do ubrousku.

Do pořadu o vaření zavítala také zpěvačka Jiřina Anna Jandová, dcera legendárního „hurikána“ Dalibora Jandy. Módní návrhářka Jana Řezáčová nebo nadějná zpěvačka Lucia Sosna, která své soupeřky pozve do honosného sídla, kde bydlí s rodiči.

Další články

Načítám