Hlavní obsah
Článek

Kickboxerka Martina Ptáčková (27) se probojovala do dalšího kola StarDance. V prvním kole získala za jive pouhých 12 bodů. V dalším kole už ale po boku loňského vítěze StarDance Dominika Vodičky (28) rozkvetla a za valčík brala 21 bodů. Standard jí přece jen seděl víc než latina.

Kickboxerka ve StarDance ještě nikdy nebyla, svého času byl v taneční soutěži jen boxer Rostislav Osička, na což zavzpomínal Marek Eben (66), který na adresu Ptáčkové zavtipkoval.

„Rosťa má s Martinou společné to, že jsou oba dva moc hodní. Martina je takové usměvavé sluníčko, já myslím, že kdyby mi jednu natáhla, tak bych řekl, že je to roztomilé. Ale samozřejmě až poté, co bych zase nabyl vědomí,“ nechal se s humorem sobě vlastním slyšet Eben.

Ptáčková přiznala, že princeznovská role a ladné pohyby k ní moc nesedí. „Když se dá dohromady Vodička a Ptáčková, tak to nemůže nebýt romantické,“ věřil jim ale Eben. „Hodnocení snad nebude na ránu, byla to velká krása,“ přisadila si na účet bojového sportu i Tereza Kostková (48).

A měla pravdu, hodnocení v podobě tří sedmiček se Ptáčkové nakonec muselo líbit. „Nebudeme mlátit, že ne?“ ptala se jí pro jistotu Kostková a kickboxerka jen kroutila hlavou, že ne.

Nadšen byl i její tanečník Dominik Vodička. „Moc vám všem děkujeme! Bez vašich hlasů bychom ve 3. kole nebyli! Květina se pomalinku otevírá… Teď hlavně přežít chachu!“ strachoval se už o další kolo tanečník, který ví, že svižný latinskoamerický tanec bude pro ráznou bojovnici oříškem.

Diváci ale nešetřili nadšením. „Z bojovnice byla krásná víla,“ stálo v komentářích na sociální síti StarDance. „Marťa je dříč. Silná, krásná, cílevědomá a talentovaná,“ chválili ji diváci. „Martinka byla tak krásná. Ten její úsměv a ten progres byl úžasný, Domča je kouzelník, takto to bylo i loni s Darjou, díky za to,“ připomněl jiný divák loňské vítězství Dominika Vodičky a herečky Dariji Pavlovičové.

Tak uvidíme, jak se Ptáčková vypořádá s další taneční výzvou, která na ni čeká už příští sobotu.

6
fotek

Další články

Načítám