Hlavní obsah
Článek

Kerol Ngueyen z Love Islandu se stala terčem kritiky poté, co vyplulo na povrch, že kvůli účasti v reality show nechala doma teprve tříletou dcerku. Její blízcí, kteří se jí momentálně starají o sociální sítě, však přispěchali se zastáním a rozhodnutí Kerol hájí.

Jen pár dní po odstartování vysílání letošní série Love Islandu se žhavá Kerol ve vile svěřila ostatním holkám, že je maminkou, a že doma na ni čeká tříletá holčička. Z řad pánského osazenstva vily chtěla citlivou informaci sdělit jen tomu vyvolenému, s kým by cítila šanci na skutečnou lásku - to se jí však nepodařilo a informace se ve vile začala nekontrolovatelně šířit. A i v Česku si mezitím žije vlastním životem. Kerol se kvůli rozhodnutí „opustit“ dceru a odjet na Kanárské ostrovy stala terčem kritiky.

„Dcera Kerol se má perfektně, má skvělou rodinu, která se jí věnuje, a program má opravdu nabitý. Čas s babičkou si užívá a jsou to pro ni takové větší prázdniny. A co se týče Kerol, kdo ji zná, ví, že jako maminka je skvělá,“ brání Kerol mezitím její blízcí, kteří se jí v době její nepřítomnosti starají o sociální sítě a komunikaci s diváky.

„Když rodiče dostanou pracovní nabídku a musí odjet a dítě dají na měsíc k babičce, nikdo by to neviděl jako problém. Kdyby Kerol věděla, že tu malá bude strádat, nikdy by do takové show nešla, ale věřte, že malá se má báječně,“ dodali a pro bezpečnost dcerky stáhli ze sítí veškeré snímky, na nichž je Kerol zachycena právě se svou malou princeznou.

Další články

Načítám