Hlavní obsah
Článek

Třetí večer populárního tanečního klání StarDance máme za sebou. Druhou dvojicí, která se musela rozloučit se soutěží, je cyklista Jiří Ježek (50) a jeho tanečnice Lenka Nora Návorková (33), což mnohé z fanoušků StarDance rozesmutnilo a zároveň naštvalo. Většina se totiž shoduje, že byli jiní adepti na vypadnutí. Jak to vypadalo po skončení přenosu, kdy hvězdy dotančily, kamery zhasly a šlo se domů?

Po dojemném loučení s Jiřím Ježkem, který byl oblíbeným členem týmu nejen u televizních diváků, ale i ostatních soutěžících, se účinkující rozutekli každý svým směrem. Usměvavý paralympionik našel tu nejmilejší útěchu ve své půvabné manželce, s níž opouštěl Pavilon E Křižíkovy fontány na Výstavišti v Holešovicích.

Náš fotograf zachytil mimo jiné i herce Filipa Blažka (51), který se zdál být po vyhlašování, kdy se rozhodovalo, zda vypadne on s Adrianou Maškovou, nebo Jiří s Lenkou, poněkud bez nálady. Navzdory kritice porotců, že svůj valčík spíš odchodil a ostatní odtančila především Adriana, získal 23 bodů a do dalšího kola se probojoval.

Tanečník Martin Prágr (30) odcházel ruku v ruce se svou přítelkyní stejně jako Patrik Hartl (48) se svou manželkou. Herečka Marta Dancingerová (33) dělala legrácky, a kuchařku Chili si její přítel dokonce odnášel v náručí.

K vidění byly ale třeba i herečka Veronika Arichteva (38), která se svezla domů s moderátorkou Danielou Brzobohatou Písařovicovou (45). Za svou těhotnou manželkou, snowboardistkou Evou Adamczykovou, která v loňské řadě StarDance skončila druhá, pak spěchal herec Marek Adamczyk (36), který loni rovněž soutěžil.

10
fotek

Další články

Načítám