Hlavní obsah
Článek

Jak vypadá život úspěšného golfového hráče ve chvílích, kdy se mu nedaří dosahovat výsledků a stane se z něj outsider? A dokáže se vrátit zpět na vrchol? Koukněte na film Zelený svět, v hlavní roli s Kevinem Costnerem.

Krasavec a idol mnoha žen Kevin Costner patří k nejznámějším hercům a producentům. Umí se ale beze všeho posadit i do režisérské židle či postavit za různé hudební nástroje. Jeho kariéra trvá již několik desetiletí a na svém kontě má nespočet filmových hitů.

Ať už se jedná o kultovní snímky jako Tanec s vlky, Osobní strážce, Robin Hood: Král zbojníků, nebo o snímky typu Na křídlech vážky, Hřiště snů, Vzkaz v láhvi nebo Zelený svět, vždy se zapsal hluboko do diváckých srdcí. Sledování posledního jmenovaného filmu si můžete užít v pátek 5. července na obrazovkách Televize Seznam od 20:10 hodin.

Film Zelený svět je příběhem o druhé šanci i o cestě za svými sny bez ohledu na překážky. Vyzdvihuje vytrvalost, víru v sebe sama i to, že v životě se vyplatí riskovat. Jak dokazuje hlavní hrdina Roy, nikdy není pozdě jít si za svými sny. A to i přesto, že minulost je plná chyb a velkých selhání. Navíc když je člověk poháněn právě nalezenou lásku, je to vše o něco jednodušší.

Zapojil i rodinu

Americká romantická sportovní komedie Zelený svět z roku 1996, kterou režíroval Ron Shelton, je nádherným filmovým zážitkem, v němž se snoubí humor, sport a romantika. Film, v němž hrají Kevin Costner, Rene Russo a Don Johnson, je ojedinělou kombinací odlehčené komedie a sportovního dramatu. Výjimečný je film ještě z jednoho pohledu…

Ve filmu Zelený svět se totiž kromě Costnera samotného objevila řada dalších herců, ale také neherců. V menší scéně se dokonce objeví i sami rodiče slavného herce a navíc i jeho syn Joe! Podle scénáře ho požádají coby slavného golfového hráče o podpis. Zda ho nakonec získají, nebo ne, můžete sledovat 5. července na obrazovkách Televize Seznam. Dívejte se pozorně a dobře si je prohlédněte, je to jediná filmová příležitost, kdy filmový svět spatřil Sharon a Williama Costnerovy!

Další články

Načítám