Hlavní obsah
Článek

První přímý přenos třináctého ročníku StraDance je za dveřmi. Hvězdy letošní řady už pár dní obývají prostory pražského Výstaviště, kde se oblíbená show odehrává. Přestože je první kroky na parketu v živém vysílání teprve čekají, sázkové kanceláře už mají jasno, jak se komu povede.

Populární show startuje na obrazovkách už tuto sobotu. Soutěžící se pilně připravují ve zkušebnách už od léta. Ani letos diváci pořadu nepřijdou o zaběhnutou moderátorskou dvojici Marka Ebena a Terezu Kostkovou. A na parketu se objeví na deset tanečních párů, které tvoří profesionální tanečníci a známé osobnosti z nejrůznějších oblastí.

Na jejich výkony se prozatím dá sázet jen podle sympatií. Nicméně sázkové kanceláře už mají žebříčky toho, jak se komu povede. Úspěch by měl na parketu slavit Oskar Hes (25). Mladý herec je totiž favoritem boomakerů. Podle sázkových kanceláří by mohl být letošní nejmladší soutěžící adeptem na vítězství. Soudí zřejmě i proto, že otcem Oskara byl známý choreograf a zakladatel taneční skupiny UNO Richard Hes. Pohybové nadání má Oskar také po mamince Marcele Karleszové, která je bývalou tanečnicí.

„Tak nějak ten gen a talent je někde schovaný, ale samozřejmě tohle je jiný druh tance, než jsem tancoval. Nemám žádnou zkušenost. Tančil jsem jen během Roztančeného divadla. Nemám zkušenosti s latinou, tak se furt učím nové věci. Je to pro mě náročné, je to jiný druh pohybu, než jsem doposud dělal,“ svěřil se Super.cz Oskar Hes na zkouškách. Kurz na to, že by úspěšný mladý herec mohl dosáhnout na titul krále tanečního parketu, je 3,5:1.

V závěsu za ním je podle sázkových kancelářích oblíbená herečka Marta Dancingerová (33). Hvězda seriálů Zlatá labuť a Kukačky by se podle kurzů mohla také probojovat daleko. Na třetí pozici pak kurzy řadí influencerku a kuchařku Chili Ta Thuy. Uprostřed se pak drží například herečka Lucie Vondráčková, cyklista Jiří Ježek nebo kickboxerka Martina Ptáčková. Kdo si však získá diváky letošního ročníku StarDance, je zatím ve hvězdách.

4
fotky

Další články

Načítám