Hlavní obsah
Článek

První večer již třináctého ročníku StarDance si nenechalo ujít hned několik známých tváří. Na tanečním parketu se na konci večera objevili bývalí účastníci soutěže. Slavnostní událost se ale neobešla ani bez členů rodiny a přátel, u kterých mají letošní hvězdy oporu.

Po roce se na tanečním parketu ukázala moderátorka a modelka Iva Kubelková (47). Ta přišla zavzpomínat na své první kroky ve StarDance a dorazila podpořit také svého bývalého tanečního partnera. Loňským ročníkem si prošla spolu s Martinem Prágrem, ten nyní tančí s herečkou Martou Dancingerovou. Iva nedorazila na přímý přenos sama, ale společnost jí dělala mladší dcera Karolína.

Zpátky na parket se vrátila také snowboardistka Eva Adamczyková (31), která loni skončila na druhém místě. Nechyběl ani Vavřinec Hradilek (37), který loni dotančil třetí. Na StarDance se v sobotu objevil se svou půvabnou manželkou.

Slavnostní večer ozdobila také tanečnice Veronika Lálová (32), která se objevila hned v několika řadách. A mezi hosty nechyběl ani pětibojař David Svoboda, se kterým ve StarDance tančila.

Spisovatel Patrik Hartl (48)měl v publiku svou ženu, která se s ním ochotně po skončení přenosu fotila. A podporu manželky měl na prvním přenosu také herec Filip Blažek (51). Kdo další se na sobotním StarDance objevil, se podívejte v naší galerii.

13
fotek

Další články

Načítám